Najnovšie recenzie zo sekcie Nabíjacie batérie
- Napätie
- Kapacita
- Výdrž
- Odolnosť
- Počet nabití
Vynikajúce batérie, hlavne vďaka vysokému napätiu 1.5V, takže pri citlivých zariadeniach už netreba používať alkalické batérie s vyšším napätím. Používam ich do diaľkového odpaľovania systémových bleskov a zatiaľ ani raz nezlyhali a majú skutočne dobrú výdrž. Výborná cena v pomere k výkonu, majú vyššie napätie ako nabíjacie NiMH ktoré majú len 1.2V takže v citlivejších zariadeniach sú nepoužiteľné. Sú kvalitne spracované, jediný háčik je len v počte cyklov nabíjania, kde výrobca uvádza len niečo cez 100 nabití a mala by sa používať len originálna nabíjačka od Pure energie. Držia si energiu aj v zlých teplotných podmienkach.Žiadne batérie tohto typu som zatiaľ nenašiel a nemal s nimi žiadne skúsenosti, takže môžem len odporúčať a hlavne pre fotografov.
- možnosť dobíjania, aj keď je batéria ešte mierne nabitá a to bez poškodenia
- zatiaľ som nič nenašiel, aj keď je možné že sú pár mikrometrov väčšie ako klasické AA batérie
pri nepoužívaní sa nevybíjajú ako ostatné
Predávajú sa prednabité a skutočne aj ukazujú zariadenia 90-100% nabitia po vložení do prístroja
Vydržia skutočne extrémne nízke teploty a to bez výrazného samovybitia
Nespozoroval som žiadne poškodenie pri nabíjaní aj keď sú batérie ešte mierne nabité
Obal sa len tak ľahko "neodlupne" ako z niektorých nekvalitých značiek
Používam aj menšie AAA a taktiež bez problémov, majú tie isté vlastnosti ako veľké AA batérie
Pokiaľ chcete spoľahlivé a trvácne nabíjateľné batérie - tiež odporúčam Sanyo eneloop
Sú možno pár eur drahšie ale ale ten malý cenový rozdiel, je zanedbateľný oproti výkonu.
- zatiaľ som nič nenašiel
- pri nepoužívaní sa nevybíjajú ako ostatné
Obal sa len tak ľahko "neodlupne" ako z niektorých nekvalitých značiek
Cena je tiež adekvátna výkonu, zatiaľ som nemal žiadne lepšie batérie ako sanyo eneloop, či už Veľké AA alebo menšie AAA batérie
Pokiaľ chcete spoľahlivé a trvácne nabíjateľné batérie - tiež vrele odporúčam Sanyo eneloop
- zatiaľ som nič nenašiel
Obal sa len tak ľahko "neodlupne" ako z niektorých nekvalitých značiek
- velmi male samovybijanie, skutocna kapacita je vyssia
perfektne
- Pri správnom nabíjaní a vybíjaní nepoznám konkurenciu v tejto veľkosti. Najväčšia výhoda je to, že netrpia samovybíjaním.
- Lepšie v tejto veľkosti nepoznám. Vo veľkosti AA a AAA sú porovnateľné so Sanyo Eneloop, ale sú citlivejšie na vybíjanie a nabíjanie a aj znižujú kapacitu pri nabíjaní vyšším prúdom - v porovnaní so Sanyo aj na 50% výdrž na jedno nabitie. Ale to som porovnal uvedené veľkosti. Akumulátory v tejto veľkosti s technológiou bez samovybíjania nepoznám. Pre použitie kde samovybíjanie nie je dôležité, by mohli mať konkurenciu v v konkurencii s viav mAh.
Super v prenosnom radioprijímači, alebo diódovej lampe, aj keď sa tak často nepoužívajú.
- po par nabitiach nepouzitelne, nenabitelne, rychlo sa vybiju
- uplne zle
Nekupovat, su nekvalitne.
Zodpovedne vyhodit.
Taketo neschopne baterie by som zakazal, su iba zbytocnou zatazou pre zivotne prostredie.
vyhovujúca kapacita baterii, trochu vyššia cena s dopravou
Batéria Sanyo Eneloop AAA 4KS HR 4UTG-4BP
J
Pridané: 10. februára 2012
(naposledy upravené 10. februára 2012)
- naozaj veľmi nizke samovybíjanie
- odolne voci nizkym teplotám
- Made in Japan
Som veľmi spokojny a vrele odporučam aj ked su drahsie!!!!
- vysoká výdrž
- vysoká odolnost voči nízkym teplotam (mrazom aj do - 20)!!!!
- naozaj nizke samovybíjanie (aj po roku ako novo nabite :) !
- MADE IN JAPAN !
- nic aj ked je cena vyššia ( ja ich mam uz asi 6 parov :) a nelutujem peniaze za ne!
Vrele odporucam!!!
- z mojej skusenosti: tymto bateriam nevadia naozaj aj extremne nizke teploty- ja som ich dal do senzoru vonkajsej teploty meteostanice a uz vyse 2 mesiacov je vonku pekna zima aj do - 20 C a tym bateriam to vobec nic nerobí!!! :) kvalitne alkalicke baterie to pekne ničilo !! co je prirodzene...
Jednoznačne sú super. v klacvesnici bezdrotovej mi vydrzali vyse roka, obycajne by uz boli po 2 mesiacoch samo- vybite!
Spokojny.
- vydržia dlho nabité
- možnosť tzv refreshu bez vplyvu na životnosť baterky
- sú akoby o trošku väčšie ako klasické AA. Mal som problém ich napratať do šachty na hodinách
Tieto batérie sa pri nepoužívaní nevybíjajú ako ostatné Ni-MH nabíjateľné články. Predávajú sa nabité a skutočne aj ukazujú zariadenia 90-100%nabitia po vybalení. Ja používam jednu sadu už 3 roky a zatiaľ som žiadnu nemusel vyhodiť. Konkurenčné od Hamy, Hahnelu a aj Sanyo klasické sa nedajú s týmito ani porovnať. Používam aj mikrotužkovú verziu AAA a tiež výborné výsledky vo vysielačkách vydržia aj pri chladnejšom počasí celý deň. Nabíjačku môžte používať aj inej značky - nemusí to byť nevyhnutne eneloop od Sanyo. Ja osobne odporúčam i-TEC BATA99 tú mám tiež už pár rokov a dobre slúži. AA batérie nabije do cca 2 hodín AAA do hodiny. Takže pokiaľ chcete spoľahlivé nabíjateľné batérie - určite odporúčam tieto Sanyo eneloop.
- Tieto batérie majú lepšiu výdrž ako konkurenčné v tejto kategorií.
- -
Dobrá cena
- Dlha výdrž!
- Zatial žiadne Proti.
- Dobrá výdrž nabitých článkov, minimálne samovybíjanie
Spokojnosť
- veľmi kvalitné batérie od renomovaného výrobcu Sanyo
- mám desiatky batérií eneloop niekoľko rokov ani jedna nezlyhala
sú to najlepšie batérie na svete
Batéria GP 2200mAh AA 2ks
Dano Luka
Pridané: 25. februára 2011
(naposledy upravené 25. februára 2011)
- Výborné
- Nie každý kus vydrží rok používania.Relativne drahé.
Odporúčam